Du är ett steg från ditt perfekta leende

Glöm tandställningen med DR SMILEs osynliga tandskenor ✓ Raka tänder mellan 4 och 9 månader. ✓ Bekvämt och diskret. ✓ Från endast 425kr per månad.

Boka en tid (ej bindande)
Product-Aligner-800x600-SE-badge_1
drs-gradient-desktop-circle-orange-pink
Orange och blå gradient

Boka en icke-bindande konsultation

Vad kostar DR SMILEs tandskenor?

Rättvis prissättning för alla typer av fall. Partnertandläkaren bedömer hur komplex din behandling är utifrån din kostnadsfria 3D-Scanning.

*Räntan är baserad på en betalningsperiod om 72 månader och inkluderar en 10,32 % årsränta (på en nominell ränta om 9,90 %) på det kontanta priset. För ett kontant pris på 22 990 kr, exempelvis, blir det totala priset 30 582 kr.

BOKA TID
drs-gradient-desktop-circle-orange-pink
Våra kunders upplevelser

Före -och efterbilder på våra kunder - redan gladare!

Låt tandläkare konsultera dig - i över 400 partnerkliniker globalt

Låt en tandläkare ge dig rådgivning. Boka ett kostnadsfritt informationsmöte på en DR SMILE-partnerklinik nära dig.

DS FAQ Desktop Gradient Background

Vanliga frågor

 • Under ditt besök på en av DR SMILES kliniker kommer du få utförlig rådgivning och undersökas av våra partner tandläkare. Dina tänder mäts noggrant med hjälp av en modern 3D-scanner. Du får även berätta om dina önskemål för att få ditt dröm leende. Besöket är naturligtvis kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. För att du ska få en visuell beskrivning av hur dina tänder skulle kunna se ut efter behandlingen, kommer vi att skapa en 3D Simulering av dina tänder. Du kommer att få simuleringen tillsammans med din individuella behandlingsplan inom 10 dagar efter besöket. Planen innehåller även all information om behandlingstid och kostnader. Först efter att du har godkänt denna kommer behandlingen att påbörjas. Baserat på simuleringen bestäms antalet tandskenor som ska tillverkas och dessa skickas till dig inom några veckor. Du bör använda dina genomskinliga tandskenor 22 timmar om dagen och byta ut dem var 14:e dag. Tänderna flyttas steg för steg till önskad position.

 • Ja, alla över 18 år kan använda tandskenor.

 • Vi på DR SMILE vill alltid att våra kunder ska känna sig nöjda och det är därför DR SMILE ger sitt kundlöfte. Om du har följt alla rekommendationer och steg i din behandlingsplan men fortfarande inte är nöjd med resultatet, kommer vi att ge dig en kostnadsfri förfining sålänge du är medicinsk berättigad.

 • För att uppnå önskat resultat, bör du använda dina tandskenor 22 timmar om dagen. Den totala användningstiden varierar mellan 6 och 12 månader.

 • Du kan nå kundtjänst måndag till fredag: Telefon: kl. 9.00 till 13.00 Chatt: kl. 10.00 till 16.00

 • Fler frågor?

  DR SMILE kontakt

  Foto av en DR SMILE kundtjänstmedarbetare

  Kundtjänst