DrSmile logo

Säker mot raka tänder

Hos DrSmile kommer dina tänders hälsa först. Vi kompromissar inte när det gäller säkerheten under behandlingen, vi är noga med alla detaljer.

vita tänder
Aligner Box

Övervakat av läkare – medicinskt korrekt

Hos DrSmile kommer patientsäkerheten först. För att garantera den högsta medicinska standarden arbetar vi bara med licensierade tandläkare och tandreglerare. 

Vi åtskiljer oss tydligt från "gör-det-själv"-leverantörer. Vår behandling börjar alltid med en grundlig undersökning i en klinisk miljö hos en tandvårdsklinik. Här avgörs lämpligheten och potentiella komplikationer utesluts. 

DrSmile säger nej till online-säljare

Fler och fler leverantörer skickar uppsättningar för tandavtryck hem till dörren. Vi på DrSmile tycker att denna metod är grovt vårdslös. Hos oss är det första mötet alltid i en DrSmile-partnerklinik. Här arbetar utbildade tandläkare med toppmodern teknik. Detta säkerställer att dina tänder är lämpliga för behandlingen och att dina tandskena passar perfekt.

Riktiga tandläkare för säkra behandlingar

Våra utbildade experter kommer från yrkesområdena tandvård, tandreglering och tandteknik. Detta innebär att DrSmile inte bara kan utföra kosmetiska behandlingar utan också kan korrigera feljusterade tänder på lång sikt.

Raka tänder – vi lovar

Vi behandlar endast patienter som vi efter en grundlig undersökning kan lova en framgångsrik behandling. Vi känner till gränserna för våra tandskena. Vi hänvisar patienter som inte är lämpliga för en behandling med tandskena till kompetenta tandreglerare.

Expertpersonal på guldstandardnivå

Tandläkarteamet är hjärtat av DrSmile. Med vår DrSmile Academy ser vi till att all expertpersonal alltid är uppdaterad. Regelbunden utbildning säkerställer kunskapen inom tandvård och utbildning av alla våra tandläkarpartners och tandassistenter säkerställer den globalt erkända guldstandarden.

Hälsa är i fokus

Klinisk förundersökning och röntgenalternativ

Vid ditt personliga informationsmöte kommer dina tänder att mätas exakt med en 3D-skanner och din tandhälsa kommer att undersökas. Om det finns tecken på eller misstankar om inflammation tar vi en röntgen. 

Medicinsk support 24/7 

Medicinskt stöd under behandlingen med tandskena är viktigt. Vårt team av experter följer patienter på ett flexibelt och tidsbesparande sätt via appen. Vid besvär kan ett personligt möte bokas in på en DrSmile-klinik när som helst.

Långsiktig fixering av behandlingsresultaten

DrSmile-behandlingen slutar inte med ditt självsäkra leende, utan med fixeringen av detta leende. En skena eller permanent hållare säkerställer att tänderna förblir i optimal position. DrSmile erbjuder båda fixeringsalternativen så att ditt nya leende varar för alltid.

Digital och medicinsk support för ett lyckat resultat

DrSmile kombinerar modern digital teknik och personlig support från tandläkare för att skapa ett nytt koncept för tandkorrigering. I DrSmile-partnerkliniken kommer du att bli omhändertagen från informationsmötet fram till fixerandet av ditt nya leende. Allt från en enda plats.

Lär känna det moderna sättet att få raka tänder personligen.

Ekomi gold
Återkoppling från våra kunder
review-stars
4.7 / 5
Se återkoppling
certificate
small-inverse-colorful-e7rghx
Våra tandskenorarrow
Företagarrow
  • FAQ
  • +46105515885
  • customer@drsmile.se
FÖLJ OSS
  • social icon

©2021 DrSmile