Tandhälsa

Tandreglering hemifrån - Enkel och bekväm behandling

DR SMILE | 05 juni 2023
Tandreglering hemifrån - Enkel och bekväm behandling

Vad är telemedicin? Och vad gör DR SMILE annorlunda? 

Telemedicin innebär att en läkare bedömer din medicinska status via telefon eller video, men hos DR SMILE tar vi det hela ett steg längre!

Din tandregleringsbehandling hos oss börjar med en smärtfri 3D-skanning av dina tänder hos en lokal partnertandläkare. På mindre än 30 minuter tar vi en digital bild som används för att skapa en simulering av ditt förväntade resultat. Detta steg är viktigt för att säkerställa att dina tänder är i god hälsa innan tandregleringen påbörjas.

Efter det inledande besöket på plats kan du enkelt fortsätta behandlingen hemifrån.

DR SMILE erbjuder riktade behandlingar med en  unik metod

Många andra tandregleringsbehandlingar kräver fortfarande regelbundna besök på klinik, vilket tar upp mycket tid. Med DR SMILE-appen har vi skapat en konstant övervakning för dig, utan att du behöver binda dig till att gå på upprepade klinikbesök.

Att räta ut tänderna ska inte vända upp och ner på hela ditt liv. Tvärtom, våra skenor och app är utformade för att smidigt anpassa sig till ditt liv samtidigt som de ger dig ditt vackraste leende. Appen påminner dig om när det är dags att byta tandskenor, informerar dig om när du ska ladda upp kontrollbilder och hjälper dig att alltid hålla koll på din behandling.

Alla tandskenor som du behöver för din behandling, viktiga tillbehör och en detaljerad alignerguide skickas direkt hem till dig. Du behöver bara genomföra 3D-skanningen och bekräfta din behandlingsplan, sedan kan du enkelt starta din behandling.

Vi finns här för dig

Behöver du hjälp eller har du feedback? Du kan inte bara kontrollera dina framsteg när som helst via appen, utan du kan även enkelt nå DR SMILE’s kundtjänst via chatten. Våra engagerade medarbetare finns tillgängliga för att svara på alla dina frågor och hjälpa dig på bästa sätt - och ja, du får personliga svar från riktiga människor, inte förprogrammerade svar. Vi finns här för dig!

Redo för ett strålande leende? Så blir din behandling en fullständig succé

Det enda du behöver göra är att följa våra rekommendationer och bära dina tandskenor 22 timmar per dygn. Men vad gör du då under de resterande 2 timmarna?

Då kan du äta eller dricka kaffe utan oro. Borsta sedan tänderna och sätt tillbaka tandskenorna så att de fortsätter att göra sitt jobb åt dig.

Fördelarna med behandling hemifrån

  • Du kan göra allt bekvämt hemma, utan konstanta klinikbesök.

  • Våra tandläkare följer regelbundet upp dina framsteg via appen.

  • Våra tandläkare och vår kundtjänst finns alltid tillgängliga för att besvara dina frågor.

Välkommen till DR SMILE, där vi erbjuder enkel och bekväm tandreglering hemifrån.

Nytt från vår blogg