Vad kan du förvänta dig när du väljer DR SMILE?

Vi kompromissar inte med ditt leende.
LP Summer-2023 -1200x840px
Före och efter simulering

Din personliga behandlingsplan: Granskad av ortodontister

Under ditt besök hos en av våra partnertandläkare görs en detaljerad 3D-skanning av dina tänder som din behandling baseras på. Din behandlingsplan utformas i detalj av ortodontister eller tandläkare specialiserade på tandreglering med tandskenor och slutförs i samråd med det tandtekniska labbet.

People-Product-Brandan-Aligner-yellow__v1_800x600_all_20__

Fastprisgaranti - inga dolda kostnader under behandlingen

Hos oss finns det inga dolda kostnader: Du vet från början vad det kommer att kosta - inga tillägg eller andra fällor. Vi erbjuder ett totalpaket som du kan lita på helt.

Simin-Testimonial-smile-LP2

Vårt nöjdhetslöfte

Vårt nöjdhetslöfte ger dig trygghet. Om du följt alla våra behandlingsrekommendationer och tyvärr fortfarande inte uppnått det förväntade slutresultatet ger vi dig en refinement-behandling. Förutsatt att du är medicinskt lämplig för ytterligare en behandling.


Vi tror på total transparens när det gäller kostnaderna. Först när du bestämt dig, efter att vi gjort den kostnadsfria 3D-skanningen och du fått ta del av simuleringen som visar dig det förväntade slutresultatet i behandlingsplanen, betalar du för behandlingen.

DrSmiles partnerklinik

Vi erbjuder dig service 365 dagar om året

Vi finns där för dig via DR SMILE-appen 365 dagar om året - för alla frågor och önskemål. Om det ändå är något som stör behöver du inte boka om bums, vi sätter upp ett en-timmes videomöte online direkt med din läkare, eller om det skulle behövas, även ett möte med din DR SMILE partnertandläkare på partnerns klinik.

DR SMILE Zahnschiene auf Spiegelkacheln und orangem Hintergrund

Lita på vår kvalitet

Dina tandskenor tillverkas i Tyskland och USA av ClearQuartz® material. Materialet som är specialutvecklat för tandskenor har tre skikt. De båda yttersta skikten gör dem särskilt motståndskraftiga, medan det inre skiktet garanterar flexibilitet, så att dina tandskenor kan anpassas optimalt efter dina tänder.

Baserat på en marknadsanalys av olika leverantörer av tandskenor och ortodontister utförd i januari 2020. Resultaten kan avvika något mellan olika leverantörer i det enskilda fallet.