DrSmile logo

Tandreglering för vuxna med DrSmile

Alla vuxna vill ha vackra tänder. Men det är inte ovanligt att ha felställda tänder eller käkar. Tandreglerarna på DR SMILE kan hjälpa dig att få ditt drömleende.

LP Dr mid rectabgle 800x508 01

Konsekvenser av felställda tänder

Obehandlade felställningar kan ha negativa effekter på både hälsa och självkänsla. Felställning av enskilda tänder kan påverka alla andra tänder och till exempel flytta dem. Tuggsvårigheter, smärta i den temporomandibulära leden, sväljsvårigheter och läspning är ytterligare konsekvenser. Fel belastning kan slita tänderna och den temporomandibulära leden i förtid. Det är inte ovanligt att detta leder till smärta i käken, huvudvärk och smärta i nacken.

DrSmile tål att jämföras

Ditt perfekta leende måste inte kosta mycket. Tack vare modern teknik och innovativa metoder kan dr Smile erbjuda dig priser som får dig att stråla.

VÅR TEKNIK
checkmark icon

fast tandställning

times icon

Andra aligner-leverantörer

times icon

från 351 kr månad

≈ kr 60,730.77

≈ kr 70,853.87

Ortodontiska behandlingsmetoder

I allmänhet kan små felställningar av tänder behandlas relativt enkelt hos vuxna. Käkkirurgi är vanligtvis endast nödvändigt för mycket komplexa missförhållanden, såsom uttalad dysgnati. Din ortodontist bestämmer om käkkirurgi är nödvändig för att korrigera ditt bettfel.

Med tandskenor kan DR SMILES ortodontister behandla dessa felställningar: tvärbett, tandträngsel, gluggar, huvudbett, djupbett, öppet bett. Har du några frågor eller är du inte säker på om tandskenor är rätt behandlingsalternativ för dig? Våra tandläkare ger dig gärna råd vid ett kostnadsfritt och icke-bindande informationsmöte.

Ortodontisk tandkorrigering

Är du inte nöjd med ditt leende? lnga problem! Det finns ingen åldersgräns för att korrigera sneda tänder.  Oavsett om du är 25, 40 eller 60 – DR SMILE är specialist på tandkorrigering för vuxna. För att flytta och räta ut tänderna använder tandreglister och tandläkare främst tandställning och osynliga tandskenor. DR SMILE använder enbart genomskinliga tandskenor så att tandkorrigeringen sker så diskret som möjligt. 


Tandställning

Fasta tandställningar är en klassiker inom tandreglering för barn och ungdomar. När det gäller tandställningar för barn är fästena limmade på framsidan av tänderna för att fixera bågtråden. Ofta är detta anledningen till att vuxna avskräcks från tandställningar. 
Tandskena

Framtidens tandreglering är här. "Osynliga" tandskenor är den mest moderna formen av tandkorrigering. För att få raka tänder bärs de genomskinliga tandskenorna 22 timmar om dagen. Den genomskinliga tandskenan är extremt tunn och erbjuder hög komfort. Eftersom den ligger nära tänderna är den praktiskt taget ”osynlig” för andra och därför idealisk även när du är på jobbet. Tandskenorna kan också tas bort två timmar om dagen och ger därmed mer frihet än den fasta tandställningen.


Behandlingens varaktighet

Hos DR SMILE varar behandlingen med tandskenor vanligtvis mellan 6 och 12 månader. Om du har en mycket komplex felställning kan behandlingstiden vara längre. Mer information hittar du i din behandlingsplan som tas fram efter en 3D-skanning av dina tänder. Den berättar hur lång tid just din behandling tar. 

Ortodonti för vuxna: kostnad

Hos DR SMILE börjar tandreglering med aligners på 351 kr per månad. Därför passar vår behandling även dig med en mindre budget. Kostnaderna för tandskenorna kommuniceras tydligt från början; vi har inga dolda kostnader.

Konsultationen, inklusive 3D-skanningen av dina tänder, är alltid gratis för alla våra kunder*. Kostnader uppkommer endast om du godkänner den behandlingsplan som följer av skanningen. Boka tid hos någon av våra tandläkare för råd!

Ekomi gold
Återkoppling från våra kunder
review-stars
4.7 / 5
Se återkoppling
No Logo
small-inverse-colorful-e7rghx
Våra tandskenorarrow
Företagarrow
  • Frågor och svar
  • FAQ
  • +46105515885
  • For Dentists and Orthodontists
  • [email protected]
  • Careers
  • Studentrabatt
FÖLJ OSS
  • social icon
  • social icon

©2022 DR SMILE