JUST NU: 3000kr sommarrabatt på behandlingen.
Spara nu

Transparenta tandskenor - Raka tänder för vuxna

Vill du göra en tandkorrigering men inte ha en fast metalltråd i munnen? Våra avtagbara tandskenor är lösningen för dig!

 • Osynlig korrigering: inga fästen och ingen tråd
 • Kort behandlingstid
 • Prisvärt: från 425 kr per månad!
se LP Summer-2023 Sweden Discount

Transparenta tandskenor för raka tänder

I vuxenlivet längtar många efter ett perfekt leende och raka tänder, men få vill ha en fast tandställning. DR SMILE ger dig möjlighet att diskret korrigera felställda tänder genom att bära en genomskinlig tandskena. Våra tandskenor är anpassade efter ditt bett så att dina tänder korrigeras med milimeterprecision.

Aligner-Hero-mint v1 1200x800

Vad är en Aligner?

Aligners (även kända som Clear Aligners) är tunna, genomskinliga tandskenor av plast som kan flytta tänder och korrigera felställda tänder. Ordet "align" kommer från engelskan och betyder "räta upp" på svenska. Skenorna kan göra underverk och trolla fram ett helt nytt leende hos dig. Aligners är ett bra alternativ till fasta tandställningar, eftersom att de kan tas ut när som helst och eftersom att de är nästan osynliga på grund av det genomskinliga materialet. Våra kunder tycker att det är enkelt att använda tandskenorna i vardagen eftersom att de är osynliga och bekväma.

3 Materialet

Avancerat ClearQuartz® material

Alignern har ett hårt yttre skal som gör att behandlingen kan fortskrida i snabb takt, samtidigt som det fångar upp tryck på alignern. Det flexibla inre lagret fördelar trycket kontinuerligt på de omslutande tänderna och främjar rörelsen.

Behandlingens förlopp

Så här ser behandlingsförloppet hos DR SMILE ut: Först utförs en gratis 3D-skanning av dina tänder. Utifrån den kan DR SMILE:s specialister se exakt hur ditt bett och dina tänder ser ut. En behandlingsplan utformas och det tas även fram en 3D simulering av ditt slutresultat. Behandlingsplanen skickas till dig och du kommer att gå igenom den tillsammans med en konsult. Efter det är det upp till dig att bestämma dig för om du vill påbörja behandlingen. Konsultationen och behandlingsplanen är icke-bindande och gratis.

Hur lång tid tar en tandskensbehandling?

Hur lång tid behandlingen tar beror på graden av felställning av dina tänder. Små tandfelställningar kan korrigeras inom några månader om du konsekvent bär de genomskinliga tandskenorna. Det är viktigt att bära skenorna 22 timmar om dygnet och inte bara på natten. Vid en komplex felställning krävs betydligt fler tandskenor för att flytta tänderna till önskad position, varför behandlingen kan pågå 1 år. Våra rådgivare kommer att diskutera behandlingstiden med dig innan start.

Priser

Rimliga priser för alla

Vi erbjuder behandlingar till personer över 18 år och tar fram den bästa lösningen för dina  behov. Vår personal hjälper dig gärna att välja rätt. Du kan alltid välja delbetalning eller  engångsbetalning, om du vill få det avklarat direkt. 

Lätt

425kr

per månad*eller 22.990kr engångsbetalning

Medelsvår

517kr

per månad*eller 27.990kr engångsbetalning

Komplex

591kr

per månad*eller 31.990kr engångsbetalning

* Räntan är baserad på en betalningsperiod om 72 månader och inkluderar en 10,32 % årsränta (på en nominell ränta om 9,90%) på det kontanta priset. För ett kontant pris på 22 990 kr, exempelvis, blir det totala priset 30 582 kr.

Röntgenbild av tandutjämning

Lita på experten!

Behandling med erfarenhet

Vi har redan behandlat över 100 000 glada patienter! Våra patienter väljer oss på grund av vår erfarenhet och våra beprövade resultat. Vi har många års erfarenhet av ortodonti.

Kompetens är vårt fokus

Vi på DR SMILE väljer vår tandvårdspersonal samt våra samarbetskliniker mycket nogrannt och vi samarbetar enbart med kliniker som har legitimerade tandläkare.

Behandling med nöjdhetsgaranti

Vi vet att vår behandlingsmetod ger fantastiska resultat. Det är därför vi ger dig DR SMILES garanti för de slutresultat som visas i behandlingsplanen.

Patientberättelser

Före- och efterbilder av våra behandlingar – Redan ett leende på läpparna

Här finns vi

Få rådgivning på en klinik nära dig

Experter inom tandvård, tandteknik och tandreglering följer din behandling. Med deras medicinska kunskap är du alltid i goda händer.

Återkoppling

Det är vad våra kunder säger

4.7 /5

star
star
star
star
star

Verifierat omdöme

star
star
star
star
star

Alla i teamet är jättetrevliga. Behandlingen beskrivs utförligt och på ett bra sätt. Den medicinska utrustningen verkar vara modern, vilket underlättar behandlingen betydligt (inga avtryck behövs👍)

eKomi-användare 2020-04-29 kl. 11:22

Verifierat omdöme

star
star
star
star
star

Jag är mycket nöjd och kan verkligen rekommendera dem

eKomi-användare den 2019-10-29 kl. 13:48

Verifierat omdöme

star
star
star
star
star

Allmänt mycket trevlig stämning, ingen försöker övertala dig till något och du får bra råd

eKomi-användare den 12.04.2020 kl. 21:05

trustpilot icon
Vad våra kunder säger om oss
Trustpilot start It black background
4.2 / 5
Läs recensioner
No Logo
Våra tandskenorarrow
Företagarrow
 • Om DR SMILE
 • Frågor och svar
 • FAQ
 • Blogg
 • Webshop
 • [email protected]
 • Är du en influencer och vill samarbeta?
 • Affiliateprogram
 • Studentrabatt
 • Karriär
FÖLJ OSS
 • social icon
 • social icon
 • social icon

©2023 DR SMILE