Transparenta tandskenor - Raka tänder för vuxna

Vill du göra en tandkorrigering men inte ha en fast metalltråd i munnen? Våra avtagbara tandskenor är lösningen för dig!

BOKA NU
Stilllife-Product-Aligner-Box-Case_newimagery_v1_800x600_all_18__
drs-gradient-desktop-circle-orange-pink

Transparenta tandskenor för raka tänder

I vuxenlivet längtar många efter ett perfekt leende och raka tänder, men få vill ha en fast tandställning. DR SMILE ger dig möjlighet att diskret korrigera felställda tänder genom att bära en genomskinlig tandskena. Våra tandskenor är anpassade efter ditt bett så att dina tänder korrigeras med milimeterprecision.

Aligner-Hero-mint v1 1200x800

Vad är en Aligner?

Aligners (även kända som Clear Aligners) är tunna, genomskinliga tandskenor av plast som kan flytta tänder och korrigera felställda tänder. Ordet "align" kommer från engelskan och betyder "räta upp" på svenska. Skenorna kan göra underverk och trolla fram ett helt nytt leende hos dig. Aligners är ett bra alternativ till fasta tandställningar, eftersom att de kan tas ut när som helst och eftersom att de är nästan osynliga på grund av det genomskinliga materialet. Våra kunder tycker att det är enkelt att använda tandskenorna i vardagen eftersom att de är osynliga och bekväma.

3 Materialet

Avancerat ClearQuartz® material

Alignern har ett hårt yttre skal som gör att behandlingen kan fortskrida i snabb takt, samtidigt som det fångar upp tryck på alignern. Det flexibla inre lagret fördelar trycket kontinuerligt på de omslutande tänderna och främjar rörelsen.

Behandlingens förlopp

Så här ser behandlingsförloppet hos DR SMILE ut: Först utförs en gratis 3D-skanning av dina tänder. Utifrån den kan DR SMILE:s specialister se exakt hur ditt bett och dina tänder ser ut. En behandlingsplan utformas och det tas även fram en 3D simulering av ditt slutresultat. Behandlingsplanen skickas till dig och du kommer att gå igenom den tillsammans med en konsult. Efter det är det upp till dig att bestämma dig för om du vill påbörja behandlingen. Konsultationen och behandlingsplanen är icke-bindande och gratis.

Hur lång tid tar en tandskensbehandling?

Hur lång tid behandlingen tar beror på graden av felställning av dina tänder. Små tandfelställningar kan korrigeras inom några månader om du konsekvent bär de genomskinliga tandskenorna. Det är viktigt att bära skenorna 22 timmar om dygnet och inte bara på natten. Vid en komplex felställning krävs betydligt fler tandskenor för att flytta tänderna till önskad position, varför behandlingen kan pågå 1 år. Våra rådgivare kommer att diskutera behandlingstiden med dig innan start.

Vad kostar DR SMILEs tandskenor?

Rättvis prissättning för alla typer av fall. Partnertandläkaren bedömer hur komplex din behandling är utifrån din kostnadsfria 3D-Scanning.

* Räntan är baserad på en betalningsperiod om 72 månader och inkluderar en 10,32 % årsränta (på en nominell ränta om 9,90%) på det kontanta priset. För ett kontant pris på 22 990 kr, exempelvis, blir det totala priset 30 582 kr.

OM VÅRA PRISER
drs-gradient-desktop-circle-orange-pink
Röntgenbild av tandutjämning

Lita på experten!

Behandling med erfarenhet

Vi har redan behandlat över 100 000 glada patienter! Våra patienter väljer oss på grund av vår erfarenhet och våra beprövade resultat. Vi har många års erfarenhet av ortodonti.

Kompetens är vårt fokus

Vi på DR SMILE väljer vår tandvårdspersonal samt våra samarbetskliniker mycket nogrannt och vi samarbetar enbart med kliniker som har legitimerade tandläkare.

Behandling med nöjdhetsgaranti

Vi vet att vår behandlingsmetod ger fantastiska resultat. Det är därför vi ger dig DR SMILES garanti för de slutresultat som visas i behandlingsplanen.

Följ våra över 150 000 kunder

Över 150 000 nöjda kunder

Phil_Testimonial_Green_BG
NewWebsite Testimonial after PHIL 1
NewWebsite Testimonial before PHIL 1
arrow leftarrow right

Phil, trånga tänder

 • NewWebsite Testimonial main INEZ 5
  NewWebsite Testimonial after INEZ 1
  NewWebsite Testimonial before INEZ 1
  arrow leftarrow right

  Inez, mellanrum mellan tänderna

 • NewWebsite Testimonial main SIMIN 1
  NewWebsite Testimonial after SIMIN 1
  NewWebsite Testimonial before SIMIN 1
  arrow leftarrow right

  Simin, Trångställning

 • Låt tandläkare konsultera dig - i över 400 partner kliniker globalt

  Låt oss ge dig rådgivning. Boka ett kostnadsfritt informationsmöte på en DR SMILE-partnerklinik nära dig.

  Återkoppling

  Kundomdömen

  4.7 /0

  star
  star
  star
  star
  star

  Verifierat omdöme

  star
  star
  star
  star
  star

  Alla i teamet är jättetrevliga. Behandlingen beskrivs utförligt och på ett bra sätt. Den medicinska utrustningen verkar vara modern, vilket underlättar behandlingen betydligt (inga avtryck behövs👍)

  eKomi-användare 2020-04-29 kl. 11:22

  Verifierat omdöme

  star
  star
  star
  star
  star

  Jag är mycket nöjd och kan verkligen rekommendera dem

  eKomi-användare den 2019-10-29 kl. 13:48

  Verifierat omdöme

  star
  star
  star
  star
  star

  Allmänt mycket trevlig stämning, ingen försöker övertala dig till något och du får bra råd

  eKomi-användare den 12.04.2020 kl. 21:05