DrSmile logo

Genomskinliga tandskena – Tandkorrigering för vuxna

Vill du ha en tandkorrigering men inte ha en fast tråd i munnen? Våra lösa tandskenor är din lösning!

 • Oanselig korrigering: inga fästen och ingen tråd
 • Kort behandlingstid
 • Prisbesparingar på cirka 30 %
DrSmile Aligner Box: Tandskena DrSmile

Med osynliga tandskenor för raka tänder

I vuxenlivet längtar många efter ett perfekt leende och raka tänder, men vill inte längre ha fasta tandställningar. DrSmile ger dig möjlighet att diskret korrigera felställda tänder genom att bära en genomskinlig tandskena. Det är mycket viktigt att skenan är perfekt anpassad till ditt bett så att dina tänder kan justeras exakt och med millimeterprecision.

Vad är en Aligner?

Aligners (även kända som Clear Aligners) är tunna, genomskinliga tandskenor av plast som kan flytta tänder och korrigera felställda tänder. Ordet "align" kommer från engelskan och betyder "rätta upp" på svenska. Skenorna kan göra underverk och trolla fram ett helt nytt leende hos dig. Aligners är ett bra alternativ till fasta tandställningar, eftersom de kan tas bort när som helst och är nästan osynliga på grund av det genomskinliga materialet. Särskilt för vuxna som värdesätter vackra tänder men inte vill ha synliga tandställningar på grund av sitt jobb, är justeringssystem en mycket estetisk och trevlig metod att korrigera felställda tänder.

Behandlingens förlopp

Så här ser behandlingsförloppet hos DrSmile ut: För det första utförs en gratis 3D-skanning av dina tänder. På grundval av detta kan tandläkaren exakt identifiera dina felställda tänder och förklara för dig om och vilka tandkorrigeringar som är möjliga. I samråd med dig utarbetas också en behandlingsplan som inkluderar en före-och-efter-simulering av dina tänder. Denna skickas sedan hem till dig. Fram till dess är processen icke-bindande och naturligtvis gratis.

Hur en tandskena fungerar

Så snart du bestämmer dig för en Aligner-terapi från DrSmile kommer en tandskena att tillverkas och skickas till dig. Baserat på ditt tandavtryck, som produceras av 3D-skanningen, tillverkas en tandskena som är individuellt anpassad till dina tänder.

Den genomskinliga plastskenan kan flytta tänderna försiktigt och smärtfritt till den position som är avsedd för dem.

En ny tandskena tillverkas varannan vecka, baserad på din behandlingsplan och dina nyinriktade tänder.

DrSmile Aligners är tillverkad av dimensionellt stabil termoplast som är godkänd för medicinsk användning. Det säger sig självt att tandskenorna är fria från mjukgörare (BPA) och andra hälsoskadliga ämnen.

Hur lång tid tar en Aligner-terapi?

Varaktigheten hos behandlingen med tandskenor beror på tändernas ursprungliga situation. Små tandfelställningar kan korrigeras inom några månader om du konsekvent bär de genomskinliga tandskenorna. Det är viktigt att tandställningarna bärs 22 timmar om dygnet och inte bara på natten. Vid en komplex felställning krävs betydligt fler tandskenor för att flytta tänderna till önskad position, varför behandlingen kan pågå i 1-2 år. Din DrSmile-rådgivare kommer att diskutera din individuella bärtid med dig innan start.

Priser

Rimliga priser för alla

Vi erbjuder behandlingar till personer över 18 år och tar fram den bästa lösningen för dina  behov. Vår personal hjälper dig gärna att välja rätt. Du kan alltid välja delbetalning eller  engångsbetalning, om du vill få det avklarat direkt. 

Lättfrån

741

krmånad*eller betala 22.990 kr på en gång
Medelsvårfrån

870

krmånad*eller betala 26.990 kr på en gång
Komplexfrån

966

krmånad*eller betala 29.990 kr på en gång

* Detta belopp är baserat på en avbetalningsperiod på 36 månader, inklusive en årsränta på 9,9 %

Kostnader för en genomskinlig tandskena

Aligner-kostnaderna beror på behandlingens komplexitet. Dessa sträcker sig från 1790 euro till maximalt 2990 euro. Följande kostnadsexempel illustrerar prissystemet:


Vid en lätt felställning av tänderna är engångspriset 1790 euro eller 33 euro per månad (under en betalningsperiod på 72 månader inklusive 9,9 % årsränta) per månad.

En sak är tydlig: lita på experten

Behandling med erfarenhet

Vi har redan behandlat våra kunder med beprövade tandskenor i flera år. Därför är det över 40 000 glada patienter som förlitar sig på våra tandskenor varje år.

Kompetens är vårt fokus

Vi på DrSmile väljer vår tandvårdspersonal baserat på många års expertis.

Behandling med nöjdhetsgaranti

Vi vet att vår behandlingsmetod ger fantastiska möjligheter. Det är därför vi ger dig DrSmiles garanti för de slutresultat som visas i behandlingsplanen.

DrSmile: Ett team från olika specialdiscipliner

Vi är särskilt stolta över expertisen och det dagliga stödet från erfarna tandläkare, käkkirurger och tandtekniker. DrSmile anställer inte sina egna tandläkare och har inte sin egen mottagning utan samarbetar med partnertandläkare. Hela DrSmile-teamet säkerställer att våra kunder får allomfattande professionell vård under sin Aligner-behandling. Vår moderna teknik utvecklades i Tyskland och uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna. Allt material som används för våra genomskinliga tandskenor uppfyller de högsta medicinska kraven.

Patientberättelser

Före- och efterbilder av våra behandlingar – Redan ett leende på läpparna

Här finns vi

Få rådgivning på en klinik nära dig

Experter inom tandvård, tandteknik och tandreglering följer din behandling. Med deras medicinska kunskap är du alltid i goda händer.

 • DrSmile® Göteborg Berzeliigatan
 • DrSmile® Malmö Centralstation
 • DrSmile® Stockholm Skarpnäck
 • DrSmile® Stockholm Södermalm
Återkoppling

Det är vad våra kunder säger

4.7 /5

star
star
star
star
star

Verifierat omdöme

star
star
star
star
star

Alla i teamet är jättetrevliga. Behandlingen beskrivs utförligt och på ett bra sätt. Den medicinska utrustningen verkar vara modern, vilket underlättar behandlingen betydligt (inga avtryck behövs👍)

eKomi-användare 2020-04-29 kl. 11:22

Verifierat omdöme

star
star
star
star
star

Jag är mycket nöjd och kan verkligen rekommendera dem

eKomi-användare den 2019-10-29 kl. 13:48

Verifierat omdöme

star
star
star
star
star

Allmänt mycket trevlig stämning, ingen försöker övertala dig till något och du får bra råd

eKomi-användare den 12.04.2020 kl. 21:05

Ekomi gold
Återkoppling från våra kunder
review-stars
4.7 / 5
Se återkoppling
small-inverse-colorful-e7rghx
Våra tandskenorarrow
Företagarrow
 • Frågor och svar
 • FAQ
 • +46105515885
 • customer@drsmile.se
FÖLJ OSS
 • social icon
 • social icon

©2021 DrSmile