Transparenta tandskenor - Raka tänder för vuxna

Vill du göra en tandkorrigering men inte ha en fast metalltråd i munnen? Våra avtagbara tandskenor är lösningen för dig!

 • Osynlig korrigering: inga fästen och ingen tråd
 • Kort behandlingstid
 • Prisvärt: från 425 kr per månad!
Stilllife-Product-Aligner-Box-Case_newimagery_v1_800x600_all_18__

Transparenta tandskenor för raka tänder

I vuxenlivet längtar många efter ett perfekt leende och raka tänder, men få vill ha en fast tandställning. DR SMILE ger dig möjlighet att diskret korrigera felställda tänder genom att bära en genomskinlig tandskena. Våra tandskenor är anpassade efter ditt bett så att dina tänder korrigeras med milimeterprecision.

DR SMILE Zahnschiene: Diskrete Zahnkorrektur

Vad är en Aligner?

Aligners (även kända som Clear Aligners) är tunna, genomskinliga tandskenor av plast som kan flytta tänder och korrigera felställda tänder. Ordet "align" kommer från engelskan och betyder "räta upp" på svenska. Skenorna kan göra underverk och trolla fram ett helt nytt leende hos dig. Aligners är ett bra alternativ till fasta tandställningar, eftersom att de kan tas ut när som helst och eftersom att de är nästan osynliga på grund av det genomskinliga materialet. Våra kunder tycker att det är enkelt att använda tandskenorna i vardagen eftersom att de är osynliga och bekväma.

Behandlingens förlopp

Så här ser behandlingsförloppet hos DrSmile ut: För det första utförs en gratis 3D-skanning av dina tänder. På grundval av detta kan tandläkaren exakt identifiera dina felställda tänder och förklara för dig vilka tandkorrigeringar som är möjliga. I samråd med dig utarbetas också en behandlingsplan som inkluderar en före-och-efter-simulering av dina tänder. Denna skickas sedan till dig. Efter det är det upp till dig att bestämma dig för om du vill påbörja behandlingen. Konsultationen och behandlingsplanen är icke-bindande och gratis.

Hur en tandskena fungerar

Så snart du bestämmer dig för en tandskensbehandling med DR SMILE kommer dina tandskenor att tillverkas och skickas till dig. Baserat på din 3D-skanning tillverkas skenorna individuellt anpassat efter dina tänder.

Den genomskinliga plastskenan kan flytta tänderna försiktigt och smärtfritt till önskad ny position.

Du börjar på en ny tandskena varannan vecka.

DR SMILEs aligners är tillverkad av dimensionellt stabil termoplast som är godkänd för medicinsk användning. Givetvis är de fria från skadliga ämnen så som mjukgöraren (BPA) och andra hälsoskadliga ämnen.

Hur lång tid tar en tandskensbehandling?

Hur lång tid behandlingen tar beror på graden av felställning av dina tänder. Små tandfelställningar kan korrigeras inom några månader om du konsekvent bär de genomskinliga tandskenorna. Det är viktigt att bära skenorna 22 timmar om dygnet och inte bara på natten. Vid en komplex felställning krävs betydligt fler tandskenor för att flytta tänderna till önskad position, varför behandlingen kan pågå 1 år. Våra rådgivare kommer att diskutera behandlingstiden med dig innan start.

Priser

Rimliga priser för alla

Vi erbjuder behandlingar till personer över 18 år och tar fram den bästa lösningen för dina  behov. Vår personal hjälper dig gärna att välja rätt. Du kan alltid välja delbetalning eller  engångsbetalning, om du vill få det avklarat direkt. 

Lätt

425kr

per månad*eller 22.990kr engångsbetalning

Medelsvår

499kr

per månad*eller 26.990kr engångsbetalning

Komplex

554kr

per månad*eller 29.990kr engångsbetalning

* Räntan är baserad på en betalningsperiod om 72 månader och inkluderar en 10,32 % årsränta (på en nominell ränta om 9,90%) på det kontanta priset. För ett kontant pris på 22 990 kr, exempelvis, blir det totala priset 30 582 kr.

Kostnader för en genomskinlig tandskena

Tandskensbehandlings kostnad beror på behandlingens komplexitet. Priserna sträcker sig från 22 990 kr till maximalt 29 990 kr. Följande kostnadsexempel illustrerar prissystemet:


Vid en lätt felställning av tänderna är engångspriset 22 990 kr eller 425 kr per månad (under en betalningsperiod på 72 månader inklusive 10,32 % årsränta) per månad.

Lita på experten!

Behandling med erfarenhet

Vi har redan behandlat över 100 000 glada patienter! Våra patienter väljer oss på grund av vår erfarenhet och våra beprövade resultat. Vi har många års erfarenhet av ortodonti.

Kompetens är vårt fokus

Vi på DR SMILE väljer vår tandvårdspersonal samt våra samarbetskliniker mycket nogrannt och vi samarbetar enbart med kliniker som har legitimerade tandläkare.

Behandling med nöjdhetsgaranti

Vi vet att vår behandlingsmetod ger fantastiska resultat. Det är därför vi ger dig DR SMILES garanti för de slutresultat som visas i behandlingsplanen.

DrSmile: Ett team från olika specialdiscipliner

Vi är särskilt stolta över expertisen och det dagliga stödet från erfarna tandläkare, käkkirurger och tandtekniker. DrSmile anställer inte sina egna tandläkare och har inte sin egen mottagning utan samarbetar med partnertandläkare. Hela DrSmile-teamet säkerställer att våra kunder får allomfattande professionell vård under sin Aligner-behandling. Vår moderna teknik utvecklades i Tyskland och uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna. Allt material som används för våra genomskinliga tandskenor uppfyller de högsta medicinska kraven.

Patientberättelser

Före- och efterbilder av våra behandlingar – Redan ett leende på läpparna

Här finns vi

Få rådgivning på en klinik nära dig

Experter inom tandvård, tandteknik och tandreglering följer din behandling. Med deras medicinska kunskap är du alltid i goda händer.

Återkoppling

Det är vad våra kunder säger

4.7 /5

star
star
star
star
star

Verifierat omdöme

star
star
star
star
star

Alla i teamet är jättetrevliga. Behandlingen beskrivs utförligt och på ett bra sätt. Den medicinska utrustningen verkar vara modern, vilket underlättar behandlingen betydligt (inga avtryck behövs👍)

eKomi-användare 2020-04-29 kl. 11:22

Verifierat omdöme

star
star
star
star
star

Jag är mycket nöjd och kan verkligen rekommendera dem

eKomi-användare den 2019-10-29 kl. 13:48

Verifierat omdöme

star
star
star
star
star

Allmänt mycket trevlig stämning, ingen försöker övertala dig till något och du får bra råd

eKomi-användare den 12.04.2020 kl. 21:05

Ekomi gold
Återkoppling från våra kunder
review-stars
4.7 / 5
Se återkoppling
No Logo
No Logo
Våra tandskenorarrow
Företagarrow
 • Om DR SMILE
 • Frågor och svar
 • FAQ
 • +46105515885
 • For Dentists and Orthodontists
 • [email protected]
 • Careers
 • Studentrabatt
FÖLJ OSS
 • social icon
 • social icon

©2022 DR SMILE