Mer info hittar du här.

Hos oss kan du delbetala utan dolda kostnader

Inga dolda kostnader. Endast dina specialtillverkade tandskenor, medicinsk vård och ett perfekt leende.
Man aligners
Priser

Rimliga priser för alla

Vi erbjuder behandlingar till personer över 18 år och tar fram den bästa lösningen för dina  behov. Vår personal hjälper dig gärna att välja rätt. Du kan alltid välja delbetalning eller  engångsbetalning, om du vill få det avklarat direkt. 

Lätt

425kr

per månad*eller 22.990kr engångsbetalning

Medelsvår

517kr

per månad*eller 27.990kr engångsbetalning

Komplex

591kr

per månad*eller 31.990kr engångsbetalning

* Räntan är baserad på en betalningsperiod om 72 månader och inkluderar en 10,32 % årsränta (på en nominell ränta om 9,90%) på det kontanta priset. För ett kontant pris på 22 990 kr, exempelvis, blir det totala priset 30 582 kr.

Priser

Rimliga priser för alla

Boka en tid

KOSTNADSFRITT

Informationsmöte inkl. 3D-scanning

KOSTNADSFRITT

Individuell behandlingsplan

KOSTNADSFRITT

Din behandling

425kr/mån/22990 kr totalt
Våra kunder

Redan ett leende på läpparna

quote

DR SMILEs behandling blev min räddning! Äntligen kan jag skratta utan att tänka mig för.

Nate

22 990 kr

quote

Äntligen har jag sådana tänder jag alltid har drömt om – och bättre självförtroende.

Jacek

22 990 kr

quote

Så okomplicerat! Jag trodde aldrig att det skulle vara så enkelt och framförallt: smärtfritt.

Amelie

26 990 kr

quote

Äntligen kan jag le utan att tveka. Jag kan verkligen rekommendera det här för alla.

Aylin

26 990 kr

Fördelarna med att behandlas med DR SMILEs skenor

Hos DR SMILE får du mer än bara dina specialtillverkade skenor.

feature app 1

DR SMILE-appen


Appen gör att du slipper tidsödslande tandläkarbesök. Här kan våra experter följa dina framsteg och vidta åtgärder om något inte stämmer.

VÅR APP
Medizinische-Betreuung-step-2

Medicinsk vård


Vill du träffa din tandläkare? Inga problem, du kan boka en tid på tandvårdskliniken.

Boka nu
Die DrSmile-Zufriedenheitsgarantie-step-3

DR SMILE:s nöjd-kund-garanti


Vi lovar mycket: Ett perfekt leende. Med över 100.000 kunder har vi redan uppfyllt vårt löfte.

Så här fungerar det
Här finns vi

Få rådgivning hos en partnerklinik nära dig

Experter inom tandvård, tandteknik och tandreglering följer din behandling. Med deras medicinska kunskap är du alltid i goda händer.

DR SMILE är känt för:

DR SMILEs transparenta tandskenor: Hur mycket får en tandskena kosta?

Transparenta tandställningar blir allt populärare, särskilt bland vuxna. Med så kallade tandskenor kan felställda tänder diskret korrigeras inom några månader. De är bekväma att bära, lätta att rengöra och nästan osynliga. Knappt något alternativ erbjuder lika många fördelar som de transparenta tandskenorna. Tidigare användes dessa endast för estetiska korrigeringar, men idag kan nästan alla typer av felställda tänder behandlas med det transparenta alternativet.

Med sitt diskreta utseende och en behandlingstid som är många gånger snabbare har de transparenta tandskenorna varit på frammarsch under en tid. Tandskenor är det perfekta alternativet till traditionella tandställningar.

Kostar tandskenor mer än klassiska tandställningar?

För många vuxna är de genomskinliga tandskenorna mycket mer attraktiva än konventionella tandställningar. Men vilka kostnader kan förväntas för respektive alternativ?

Typen av käkfelsställning och den valda behandlingsmetoden spelar stor roll

I stort sett beror det alltid på behandlingens omfattning. I vissa fall behandlas endast delar av käken med en fast ställningen. Ofta är emellertid en fullständig behandling nödvändig. Följande gäller: Kostnaderna för att korrigera lätt felställda tänder är vanligtvis lägre än för mer felställda tänder. Vid en mer markant felställning av tänderna kan högre kostnader förväntas uppstå, eftersom det många gånger innebär en längre behandlingstid.

Den valda behandlingsmetoden har också en inte obetydlig påverkan på kostnaden för tandställningen. Med moderna material och leveransmetoder kan behandlingen utföras snabbare, mer effektivt och smärtfritt, men dessa metoder får kostnaden för tandställningar att skjuta i höjden med avsevärda merkostnader, vilket i värsta fall sjukförsäkringen inte täcker.

Kostnadsexempel: fast tandställning

Kostnaden för en fast tandställning beror på vilken sorts tandreglering, behandlingens längd och det använda materialet. Mindre korrigeringar börjar på cirka 5000 kr, medan en fast tandställning börjar på 15 000 kr. Om det finns ytterligare ortodontiska problem kan det kosta från 60 000 kr

Så mycket kostar tandskenor från experterna

En behandling med transparenta tandskenor från DR SMILE ligger på en relativt låg kostnad. Direkt-till-konsument-metoden gör det möjligt att erbjuda moderna tandregleringsmetoder till attraktiva priser utan att kompromissa med kvaliteten på tandskenorna.

DR SMILE erbjuder ett helt digitaliserat arbetsflöde. Tack vare innovativ 3D-skanner- och skrivarteknik samt intelligenta designprogram kan arbetstid sparas och därmed kostnader minskas. DR SMILE-appen gör det också möjligt att säkerställa större behandlingsframgång genom närmare patientkontakt.

Vi har sammanställt fördelarna med en behandling hos DR SMILE. Kostnaderna för dina tanskenor baseras på:

 • baserade på din tandläkares medicinska utlåtande,

 • beroende på hur svårt felställda tänderna är,

 • anpassade till dina egna betalningsalternativ,

 • om du betalar allt på en gång eller i delbetalningar.

Vad kostar dina tandskenor till slut?

Kostnaderna för dina tandskenor baseras på medicinska utlåtanden från din behandlande tandläkare, som kommer att undersöka dig i ett personligt möte och ge dig omfattande råd. Användningens varaktighet och antalet tandskenor varierar och registreras i din behandlingsplan. Därutöver uppstår inga extra kostnader för dig.

Du kan betala kostnaderna för dina tandskenor en gång eller i smidiga, låga delbetalningar. Vårt team kommer att hjälpa dig hitta en lämplig lösning för dina behov. Efter att den behandlande tandläkarens undersökning beräknas kostnaderna för behandlingen baserat på GOZ och klassificeras som S-, M- eller L-behandling. Som regel ligger kostnaderna mellan 22.990 och 31.990 kr. I det mycket osannolika fallet att behandlingskostnaderna överstiger de nämnda 31.990 kr kommer du att informeras om detta innan behandlingen påbörjas.

För att njuta av ditt nya leende på lång sikt, rekommenderas att bära en retainer eller i bästa fall en fast DR SMILE-retainer efter behandlingen. Beroende på dina önskemål och din individuella tandsituation erbjuder vi dig möjligheten att antingen ha en retainer insatt i över- eller underkäken eller att du kompletterar detta med avtagbara DR SMILE-retainers i båda käkarna som man använder under natten. Kostnaden för DR SMILE fasta retainers i över- eller underkäken är 380 kr per månad. Du kan få DR SMILE-retainern för båda käkar från 380 kr per månad.

Fast tandställning jämfört med tandskena

Jämfört med de klassiska tandställningarna erbjuder det transparenta alternativet enorma fördelar. Behandlingen med tandskenor rekommenderas särskilt för vuxna, eftersom det knappast finns några begränsningar i vardagen.

De som har en lagstadgad försäkring måste själva bära kostnaderna för tandskenorna om de inte har en lämplig tilläggsförsäkring. De som har privata hälsoförsäkringar bör i förväg klargöra om kostnaderna för en tandskena täcks.

No Logo
/
Våra tandskenorarrow
Företagarrow
 • Om DR SMILE
 • Frågor och svar
 • FAQ
 • Blogg
 • Webshop
 • [email protected]
 • Är du en influencer och vill samarbeta?
 • Affiliateprogram
 • Studentrabatt
 • Karriär
FÖLJ OSS
 • social icon
 • social icon
 • social icon

©2023 DR SMILE