DR SMILE x PlusDental Announcement Logo

Nu ler vi tillsammans

PlusDental och DR SMILE går nu samman. Över 100 000 kunder har redan fått ett nytt leende med våra transparenta skenor. Nu förenar vi våra krafter. För att vi skiner starkare tillsammans.

PlusDental x DR SMILE Announcement

Tillsammans för våra kunder

PlusDental och DR SMILE erbjuder behandling med transparenta tandskenor. Nu förenar vi våra krafter. Enade under DR SMILES varumärke, vill vi fortsätta att förbättra tillgängligheten till vår behandling och våra tjänster. Alla existerande PlusDental-kunder kommer att fortsätta betjänas av PlusDental. Skulle de behöva en finjusterings-behandling efter nuvarande behandling, kommer denna att göras av PlusDental.

Är du redan kund hos PlusDental? Klicka här för att få mer information om vad som händer härnäst för dig!

Tillsammans kan vi göra mer

Sammanslagningen av Plusdental och DR SMILE betyder att kunderna kommer att ta del av vår kombinerade erfarenhet och expertis, och den bästa kvaliteten.
Erfarenheten från mer än 100 000 slutförda behandlingar är nu inkorporerad i behandlingen av alla nya kunder. En rikedom av erfarenhet som leder till optimerad planering och resultat.

Mästerlig kvalitet

DR SMILE tandskenor är producerade i precisions laboratorier i USA och Tyskland. ClearQuartz materialet, specialutvecklat för tandskenor, ser till att exakt rätt mängd tryck appliceras utan att göra avkall på bekvämligheten.
Det är så DR SMILE uppnår snabba och mycket förutsägbara resultat.
Vi arbetar dagligen med att optimera kvaliteten på våra behandlingar och ser fram emot att göra det tillsammans med experterna på Plusdental och Straumann Group.

Inte annorlunda, utan bättre

I och med sammanslagningen av Plusdental och DR SMILE, kommer ingenting att ändras i behandlingsprocessen som alltid görs tillsammans med tandläkare. Det kommer fortsatt att vara gratis och icke-bindande att gå på en konsultation. På konsultationen på en partnerklinik nära dig görs en 3D-skanning och din behandlingsplan innehåller en 3D-simulering över det planerade resultatet.
Efter det kan du bestämma dig för om du vill ha det nya leendet, och du kan förlita dig på oss under behandlingens gång.
Vi kommer att skicka dig allt du behöver för att starta din behandling.
Från den första dagen till den sista kommer våra experter att ledsaga dig via appen. Och om du skulle vilja ha en finjusteringsbehandling efteråt täcker vi kostnaderna, förutsatt att du har följt alla våra rekommendationer.

Här finns vi

Få rådgivning på en klinik nära dig

Experter inom tandvård, tandteknik och tandreglering följer din behandling. Med deras medicinska kunskap är du alltid i goda händer.¹

Ekomi gold
Återkoppling från våra kunder
review-stars
4.7 / 5
Se återkoppling
No Logo
No Logo
Våra tandskenorarrow
Företagarrow
FÖLJ OSS
  • social icon
  • social icon
  • social icon

©2022 DR SMILE