Raka vägen till raka tänder

Du är bara några steg bort från ett perfekt leende.
People-Product-Mia-Aligner_mint_v2_1600x800_all_14__

IDAG

Hitta din

DR SMILE-partnerklinik.

DR SMILEs partnerkliniker finns i Göteborg, Uppsala, Stockholm, Malmö, Helsingborg, Jönköping, Norrköping, Örebro, Växsjö, Linköping och Västerås.


1.0 - DR SMILE Sweden-map 1 April

IMORGON

3D-skanning och rådgivning

under ett

kostnadsfritt besök

Helt smärtfritt och i samråd med dig. Du kommer att

tycka om våra tandläkare!

Wartezimmer Hamburg

OM 14 DAGAR

Få en

icke-bindande

behandlingsplan

Kostnader, behandlingstid och behandlingsresultat samt 3D-simuleringen.

Du kan få all information.

in 14 tagen gif

OM 30 DAGAR

Börja använda tandskenor

Våra tandskenor är transparenta, tunna och hållbara.

Du kommer glömma att du använder dem.

People-Practice-3D-Scan-Appointment_v1__600x600_all__bubble_

Vi levererar dina specialtillverkade tandskenor direkt hem till dig.

Stilllife-Medical-scan-simulation-teeth___600x600_all__bubble_

Du bör använda dina tandskenor 22 timmar om dagen och byta ut dem varannan vecka.

int LP NY 2023 bubble3

Via vår app kan våra experter hjälpa dig under behandlingens gång och följa dina framsteg.

UK with
uk without
arrow leftarrow right

INOM 6 MÅNADER

Du har fått

ett perfekt leende

En retainer ser till att du behåller dina perfekta tänder livet ut. Har vi redan nämnt att vi ger dig en garanti för resultatet?

People-Teeth-Brandan_mint_v2_800x600_all_20
Boka nu

Allmänna frågor om DR SMILES behandling

Det är bara att besöka en DR SMILE partnerklinik nära dig och sätta igång. Vi behandlar felställda tänder på alla över 18 år, med alltifrån sneda tänder, kant-i-kantbett,  överbett och korsbett till tandträngsel. Ta reda på mer om behandlingen med DR SMILEs tandskenor och din väg till vackrare tänder. 

Hur fungerar behandlingen?

När du har fått resultatet från vår lämplighetstest som visar att tandskenor är en passande behandling, kan du boka en tid på en DR SMILE klinik. Din DR SMILE rådgivare kommer att stödja dig under behandlingens gång och besvara alla eventuella frågor om behandlingen.

Under ditt besök på en av DR SMILES kliniker kommer du få utförlig rådgivning och undersökas av kvalificerad personal. Dina tänder mäts noggrant med hjälp av en modern 3D-scanner. Du får även berätta om dina önskemål för att få ett perfekt leende. Besöket är naturligtvis kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

För att du ska få en visuell beskrivning av hur dina tänder kommer att se ut efter behandlingen, kommer vi att skapa en före-och-efter-simulering av dina tänder. Du kommer att få simuleringen tillsammans med din individuella behandlingsplan cirka 2 veckor efter besöket. Planen innehåller även all information om behandlingstid och kostnader. Först efter att du har godkänt denna kommer behandlingen att påbörjas.

Baserat på simuleringen bestäms antalet tandskenor som ska tillverkas och dessa skickas till dig inom några veckor. Du bör använda dina genomskinliga tandskenor 22 timmar om dagen och byta ut dem var 14:e dag. Tänderna flyttas steg för steg till önskad position.

Du får inte bara hjälp av din personliga DR SMILE rådgivare; vår app kan alltid hjälpa dig att både dokumentera dina framgångar och ge dig svar på eventuella frågor. Den påminner dig när det är dags att byta tandskena och skicka foton på dina tänder till DR SMILES experter. Du behöver endast besöka DR SMILE kliniken om du skulle ha något klagomål.

Är tandskenor lämpliga för vuxna i alla åldrar?

Ja, alla över 18 år kan använda tandskenor.

Ger DR SMILE nöjd-kund-garanti?

Vi har redan genomfört ett stort antal behandlingar och vet att vår behandlingsmetod ger fantastiska resultat. Det är därför DR SMILE ger garanti på de slutresultat som visas i behandlingsplanen.

Vi förutsätter att du är flitig och använder dina tandskenor 22 timmar om dagen. Vår app hjälper dig med detta. Den påminner dig när det är dags att byta tandskena och gör det lättare att ta kontakt med våra experter. Dessutom ska du ladda upp foton på dina framsteg varje vecka för att dokumentera dina framgångar.

Om du inte skulle uppnå önskat resultat trots att du har gjort allt du kan, täcker vi kostnaderna för alla ytterligare tandskenor samt revideringen av din behandlingsplan.

Hur länge behöver jag använda tandskenor?

För att uppnå önskat resultat, bör du använda dina tandskenor 22 timmar om dagen. Den totala användningstiden varierar mellan 6 och 12 månader.

DrSmile är känt för:

trustpilot icon
Vad våra kunder säger om oss
Trustpilot start It black background
4.2 / 5
Läs recensioner
No Logo
Våra tandskenorarrow
Företagarrow
 • Om DR SMILE
 • Frågor och svar
 • FAQ
 • Blogg
 • Webshop
 • [email protected]
 • Är du en influencer och vill samarbeta?
 • Affiliateprogram
 • Studentrabatt
 • Karriär
FÖLJ OSS
 • social icon
 • social icon
 • social icon

©2023 DR SMILE