Produkt

Vad finns i min DR SMILE-box?

Arunika Senarath | 10 oktober 2022
Vad finns i min DR SMILE-box?

Du har bekräftat din behandlingsplan och väntar nu på din DR SMILE-box. Ta reda på vad den kommer att innehålla i den här artikeln.

Dina tandskenor

Först och främst får du förstås alla de tandskenor som du behöver, från nummer 1 till sista skenan. De är individuellt förpackade i påsar och numrerade. Du börjar med nummer 1 och använder de kronologiskt. Numrens är skrivna på aligner-påsarna och på den enskilda skenan. Längst bak förstås, så att det inte sticker ut. Du kan avgöra vilken aligner som är till för över- och underkäken genom formen. Dessutom noteras ett U (Upper) för överkäken eller ett L (Lower) för underkäken på din aligner, precis bredvid numret för alignersteget.

DrSmile tandskena

Chewisar

För att se till att dina tandskenor sitter bra, använd alltid dina chewies när du sätter in skenorna. I fodralet har du de med dig praktiskt taget överallt. Tugga på dina chewies som tuggummi tills tandskenorna har anpassat sig till dina tänder. Svälj inte chewiesarna.

Product--___800x600_all___softener

Softener

Den här speciella filen är till för ditt tandkött: Om kanten på en tandskena trycker in i ditt tandkött kan du fila den försiktigt med din softener. Fila försiktigt och med lite tryck, vanligtvis räcker det med några få drag. Ta bara bort så mycket material som behövs. På så sätt behåller dina aligners sin nödvändiga styrka. Sätt in dina aligners om och om igen och känn om kanten blivit är bättre.

Product--Softener___800x600_all___

Aligner Case

Ditt aligner case är utformad för praktisk förvaring av dina aligners. När du äter eller borstar tänderna ska du alltid lägga dina aligners i sitt aligner case. Här är de säkra från bakterier och kan på så sätt inte tappas bort.

DR SMILE in Deutschland

Smile assistent

Smile Assistant hjälper dig med dina foton som du ska ladda upp i DR SMILE- appen. tryck ihop din smilassistent, sätt den sedan i munnen med den öppna sidan utåt och den bredare sidan inåt. Släpp sedan Smile Assistant långsamt, den kommer att hålla din mun öppen för bilderna. Har du tagit alla bilder? Tryck ihop Smile Assistant för att ta ut den ur munnen.

People--Smile Assistant___800x600_all___

Tandreglering med genomskinliga tandskenor? Är det något för mig? Boka enkelt ett kostnadsfritt, icke-bindande informationsmöte på en DR SMILE partnterklinik nära dig. Här får du all information, får reda på om du är lämplig för behandling och får din icke-bindande behandlingsplan med ditt pris, 3D-simulering av ditt slutresultat och mycket mer information.

Boka nu

Nytt från vår blogg