DR SMILE: Teamet bakom ditt leende

Vi vill släppa fram hela din personlighet. Vi gör det genom att frigöra ditt bästa leende. Vår behandlingsmetod är modern, individanpassad och trygg.
DR SMILE Aligner

Vi erbjuder tandreglering med hjälp av aligners (osynliga tandskenor). I vårt koncept arbetar vi enbart med licensierade partnertandläkare och partnerortodontister för att garantera våra kunder rådgivning, diagnos och åtgärder kopplade till behandlingen i en klinisk miljö. Vårt mål vid varje enskild tandkorrigering är att vara så digitala som möjligt, men så analoga som det är medicinskt nödvändigt. Vår mål är att erbjuda en diskret tandkorrigering som stör så lite som möjligt i patienternas vardag.

Naturligtvis utvecklar vi ständigt vårt kliniska arbetsflöde och ser till att varje innovation granskas av den ortodontiska rådgivande nämnden. Vi har etablerat kontor i Sverige, Tyskland, Österrike, Frankrike, Nederländerna, Spanien, Polen, Italien och Schweiz. Våra tandläkarmottagningar ger råd och behandlar våra kunder med sin expertis.

Aligner Labor DrSmile

Kundernas säkerhet är alltid vår högsta prioritet. Våra partnertandläkare och partnerortodontister kontrollerar därför varje kunds lämplighet att genomgå en tandskensbehandling. Detta görs med modern teknik och om nödvändigt, röntgen. För att säkerställa en fullständig bedömning av lämpligheten måste det alltid vara möjligt att utföra en funktionell diagnos av den temporomandibulära leden. Detta kan och bör endast säkerställas i klinisk miljö på en tandläkarmottagning.  Vill du stödja oss och bli en del av DR SMILE-teamet? Vi ser fram emot att höra från dig!

Hur uppstod idén till DR SMILE?

DrSmile: Gründer Chris & Jens new

"Vi säljer inte tandreglering - vi säljer självförtroende" - med denna idé byggde, år 2017, grundarna Christopher von Wedemeyer och Jens Urbaniak tillsammans med ett team av partnertandläkare och ortodontister upp ett modernt tandvårdsföretag med särskilt fokus på kundupplevelsen och högsta medicinska standard. På våra partnermottagningar finns det praktiskt taget inga väntetider, utan modern utrustning i kombination med ett individuellt behandlingskoncept. Detta inkluderar medicinskt stöd via vår app och möjligheten att snabbt och enkelt lösa mindre problem med de behandlande läkarna via en videokonsultation. Kort sagt, våra kunder är alltid i fokus och ska inte bara känna sig bekväma i varje steg av behandlingen, utan också bli behandlade bättre än de hade kunnat föreställa sig. Vi vill uppmuntra våra kunder att bli sin bästa version - så enkelt som möjligt. Vi vill hjälpa varje klient att bli säker och nöjd, och att älska sig själva.

Stilllife-Product-Aligner-Box-Case_newimagery_v2_957x718_all_11__

Utmärkelser

Vi är testvinnare "Brand Trust" i en tysk onlineundersökning av totalt 5 leverantörer av tandskenor.  Vi har också tagit emot utmärkelsen för bästa produktkvalitet i Tyskland i en kundnöjdhetsundersökning av Focus Money. Product Champions tilldelar DR SMILE utmärkelsen nr 1 när det gäller kundentusiasm bland totalt 6 leverantörer av tandskenor. Trustpilots kundomdömen ger DR SMILE 4,7 av 5 möjliga stjärnor i det övergripande betyget. TÜV Saarland ger DR SMILE 4,8 av 5 stjärnor i det övergripande kundbetyget. Våra tandskenor tillverkas uteslutande i Tyskland och USA.