JUST NU: 3000kr sommarrabatt på behandlingen.
Spara nu

Så får du raka tänder

Sneda tänder kan ofta uppfattas som ett besvär och många skäms för sitt leende. Dessutom kan feljusterade tänder orsaka medicinska problem. Tandkorrigeringar görs därför inte bara av estetiska skäl. För att ge dig raka tänder jobbar DR SMILE med experter inom områdena tandvård, tandteknik och tandreglering. Vår specialistkunskap säkerställer att våra kunder får det leende de vill ha.

Osynlig tandställning

Sneda tänder: vilka problem kan uppstå?

Feljusterade tänder är när förhållandet mellan tänderna inte är korrekt. Detta kan resultera i tuggstörningar, att läpparna inte går ihop och problem med att tala. Munhygienen försämras ofta av sneda tänder, eftersom utrymmet mellan tänderna inte kan rengöras ordentligt med tandtråd. Om de feljusterade tänderna inte korrigeras kan permanenta problem som tandförfall och andra tandsjukdomar, inflammation i munslemhinnan och smärta uppstå. Så vackra tänder är inte den enda anledningen till att räta ut tänderna. Framför allt är det din tandhälsa som du bör vara mån om.

Få raka tänder – men hur?

Det finns flera alternativ för att få raka tänder. Den fasta tandställningen är bland de mest kända. Fästen limmas på tänderna för att kunna fixera tråd, band och bågar. Oftast syns den tydligt och den går inte att ta ut. Detta är anledningen till att många vuxna är tveksamma till att installera en tandställning. 

Numera finns det modernare alternativ, som gör det möjligt att få raka tänder även utan en fast tandställning. DR SMILE har specialiserat sig på denna innovativa form av tandkorrigering via transparenta tandskenor. Skenorna kan enkelt integreras i vardagen och märks knappt. Skenan ger inte bara raka tänder utan jämnar även till felställningar.

Stilllife-Product-Aligner-Box-Case_newimagery_v3_1200x900_all_18__


Genomskinlig tandskena för raka tänder

Den osynliga tandskenan (även kallad clear aligner) är en av de mest moderna metoderna  för tandkorrigering. Smart teknologi gör DR SMILE-tandskenorna semiflexibla vilket gör att de kan absorbera belastningar optimalt. Skenan för raka tänder skräddarsys för dig vilket möjliggör en effektiv steg-för-steg-tandkorrigering. På så sätt blir ditt strålande raka leende möjligt även utan fast tandställning.

Raka tänder som vuxen – nu eller aldrig!

Om du vill få raka tänder snabbt och utan att det syns under behandlingen har du kommit till rätt ställe. Våra kunders erfarenheter av våra tandskenor visar att de genomskinliga tandskenorna enkelt kan integreras i arbete och vardag. De osynliga tandskenorna kan tas ut två timmar om dagen, till exempel när man äter eller dricker kaffe. Med en genomskinlig skena behöver du alltså inte gömma dig för att få raka tänder.

Vackra tänder på kort tid

Nästan alla kunder vill ha raka tänder på bara några månader. Hos DR SMILE tar tandkorrigeringen vanligtvis mellan 6 och 9 månader, beroende på ditt utgångsläge. Du kan se hur lång tid din behandling kommer ta i behandlingsplanen.

People-Product-Akousha-Aligner-pink_hero_v1_800x600_all_20__


Tandskena för raka tänder: kostnader

Hos DR SMILE kommuniceras kostnader för tandskenan transparent från början. Det finns inga dolda kostnader hos oss. Vårt billigaste paket är inte sämre än den dyra. Det är din individuella behandlings komplexitet som avgör priset. Genom den modernaste teknologin och de innovativa processerna erbjuder vi dig tandkorrigering av högsta kvalitet. Kostnaden för raka tänder hos vuxna varierar från 22.990kr till 29.990kr. Du välja räntefri delbetalning om du önskar.

DrSmile i ditt område

DR SMILE erbjuder ett behandlingskoncept som enkelt kan integreras i din vardag. Din behandling övervakas huvudsakligen av våra experter via DR SMILE-appen. Vården online för dina raka tänder är inte bara innovativ, den tar också mindre av din tid.

Om du ändå vill boka en tid i hos en av en av våra DR SMILE-partnerkliniker hittar du också oss nära dig. DR SMILE finns i Göteborg, Stockholm, Malmö och Uppsala. Här finns vi

Få rådgivning på en klinik nära dig

Experter inom tandvård, tandteknik och tandreglering följer din behandling. Med deras medicinska kunskap är du alltid i goda händer.

trustpilot icon
Vad våra kunder säger om oss
Trustpilot start It black background
4.2 / 5
Läs recensioner
No Logo
Våra tandskenorarrow
Företagarrow
 • Om DR SMILE
 • Frågor och svar
 • FAQ
 • Blogg
 • Webshop
 • [email protected]
 • Är du en influencer och vill samarbeta?
 • Affiliateprogram
 • Studentrabatt
 • Karriär
FÖLJ OSS
 • social icon
 • social icon
 • social icon

©2023 DR SMILE