DrSmile logo

Äntligen raka tänder

Sneda tänder uppfattas som ett besvär och många skäms för det. Dessutom kan feljusterade tänder orsaka medicinska problem, så tandkorrigering är inte bara av estetiska skäl. För att få raka tänder arbetar DrSmile med experter inom områdena tandvård, tandteknik och tandreglering. Vår medföljande specialistkunskap säkerställer att våra kunder får det leende de vill ha.

Straight teeth with aligners

Sneda tänder: vilka problem kan uppstå?

Feljusterade tänder är när förhållandet mellan tänderna inte stämmer. Detta kan resultera i tuggstörningar, att läpparna inte går ihop och problem med att tala. Munhygienen försämras ofta av sneda tänder, eftersom utrymmet mellan tänderna inte kan rengöras ordentligt med tandtråd. Om de feljusterade tänderna inte korrigeras kan permanenta problem som tandförfall och andra tandsjukdomar, inflammation i munslemhinnan och smärta uppstå. Så vackra tänder är inte den enda anledningen till att räta ut tänderna. Framför allt är det din tandhälsa som du bör vara mån om.

Få raka tänder – men hur?

Det finns flera alternativ för raka tänder. Den fasta tandställningen är bland de mest kända. Fästen limmas på tänderna för att kunna fixera tråd, band och bågar. Vanligtvis är den synlig för andra och kan inte heller tas ut. Ofta är det anledningarna till att fasta tandställningar är något avskräckande för vuxna. 

Numera gör dock de modernaste teknikerna det möjligt att få raka tänder även utan en fast tandställning. DrSmile har specialiserat sig på denna innovativa form av tandkorrigering. Raka tänder utan tandställning: Den genomskinliga tandskenan kan enkelt integreras i vardagen och märks knappt. På detta sätt uppnås inte bara raka tänder med skenor utan även feljusterade tänder kan jämnas ut.

DrSmile tandskena box

Genomskinlig tandskena för raka tänder

Den osynliga tandskenan (även kallad clear aligner) är en av de mest moderna formerna för tandkorrigering. Smart Technology gör DrSmile-tandskenor semiflexibla och kan därmed absorbera belastningar optimalt. Skenan för raka tänder anpassas perfekt till dig med en 3D-skanner och möjliggör effektiv steg-för-steg-tandkorrigering. På så sätt blir ditt strålande leende möjligt även utan fast tandställning.

Raka tänder som vuxen – nu eller aldrig!

Om du vill få raka tänder snabbt och utan att det syns under behandlingen har du kommit till rätt ställe. Våra kunders erfarenheter av våra tandskena visar att de genomskinliga tandskenorna enkelt kan integreras i arbete och vardag. De osynliga tandskenorna kan tas bort två timmar om dagen, till exempel när man äter eller dricker kaffe. Med en genomskinlig skena behöver du alltså inte gömma dig för att få raka tänder.

Vackra tänder på kort tid

Nästan alla kunder vill ha raka tänder på bara några månader. Hos DrSmile tar tandkorrigeringen vanligtvis mellan 6 och 9 månader, beroende på ditt utgångsläge. Du kan se hur lång tid din behandling kommer ta i behandlingsplanen.

Tandskena för raka tänder: kostnader

Hos DrSmile kommuniceras kostnader för tandskenan för raka tänder transparent från början. Det finns inga dolda kostnader hos oss. Vår billiga tandskena är inte sämre än dyra. Tvärtom: genom den modernaste teknologin och de innovativa processerna erbjuder vi dig tandkorrigering på högsta nivå. Kostnaden för raka tänder hos vuxna varierar från 1 790 euro till 2 990 euro. Priset på tandskenorna beror på hur komplexa de feljusterade tänderna är. Kostnaderna för att räta ut tänderna kan också betalas i delbetalningar.

DrSmile i ditt område

DrSmile erbjuder ett behandlingskoncept som enkelt kan integreras i din vardag. Detta inkluderar att justeringsbehandlingen huvudsakligen övervakas av våra experter via DrSmile-appen. Vården online för dina raka tänder är inte bara är innovativ, den tar också mindre av din tid.

Om du ändå vill boka en tid i en av våra DrSmile-partnerkliniker hittar du också oss nära dig. DrSmile representeras i Göteborg, Stockholm och Malmö.

Här finns vi

Få rådgivning på en klinik nära dig

Experter inom tandvård, tandteknik och tandreglering följer din behandling. Med deras medicinska kunskap är du alltid i goda händer.

  • DrSmile® Göteborg Berzeliigatan
  • DrSmile® Malmö Centralstation
  • DrSmile® Stockholm Skarpnäck
  • DrSmile® Stockholm Södermalm
Ekomi gold
Återkoppling från våra kunder
review-stars
4.7 / 5
Se återkoppling
small-inverse-colorful-e7rghx
Våra tandskenorarrow
Företagarrow
  • Frågor och svar
  • FAQ
  • +46105515885
  • customer@drsmile.se
FÖLJ OSS
  • social icon
  • social icon

©2021 DrSmile