DrSmile logo

Kostnader för en tandställning: Anledningen till att raka tänder inte behöver kosta så mycket

Har du någonsin ställt dig frågan hur mycket ditt leende är värt?

Genomskinlig tandställning: Tandskenan

DrSmile tål att jämföras

Ditt perfekta leende måste inte kosta mycket. Tack vare modern teknik och innovativa metoder kan dr Smile erbjuda dig priser som får dig att stråla.

VÅR TEKNIK
checkmark icon

fast tandställning

times icon

Andra aligner-leverantörer

times icon

från 741 kr månad

≈ kr 60,730.77

≈ kr 70,853.87

Våra föräldrars samt våra mor-/farföräldrars generation var ofta helt enkelt tvungen att vänja sig vid sneda tänder. Förr fanns det varken tekniska möjligheter eller pengar över för en tandställning. Tandkorrigeringar tog ofta flera år och var dyra. Men den som vill vara fin måste lida pin - eller hur var det nu?

Lösa och fasta tandskenor, ständiga kontrollbesök hos käkortopeden - man justerade, tog nya avtryck och fäste tandställningar. Det var klart att kostnaderna steg då. Raka tänder var en lyx - vägen dit var inte alltid enkel optiskt sett och tålamod var en dygd.

Sprid vidare: Den väl bevarade hemligheten med de osynliga tandskenorna

Genomskinliga tandskena från dr Smile

Nuförtiden behöver ingen längre vänta i flera år på sitt vackraste leende eller förbruka alla sina besparingar: Dina tänderuppgraderas med deosynliga tandskenorna!

Genom så kallade aligners kan man korrigera tandfelställningar i framtänderna på ett diskret sätt inom bara några månader.  Det känns behagligt i munnen, ingenting fastnar i någon metall eller i några kanter, alignern är lätt att rengöra och så gott som osynlig. Knappast något alternativ ger så många fördelar som en transparent aligner.

Vem vill egentligen vänta i flera år på att tandkorrigeringen ska vara avklarad - med transparenta aligners uppnår du samma resultat inom bara några månader. Det låter väl bra?

Dina tänder älskar detta trick

När allt kommer omkring vill du äntligen få dina tänder så som du alltid har föreställt dig dem! Vad kommer detta att kosta dig?

Kostnaderna för en fast tandställning bygger på vilken typ av felställning det handlar om, hur lång tid behandlingen tar och det material som används. Även för smärre korrigeringar måste du gräva djupt i plånboken, för en fast tandställning kostar till exempel från 15,180.49 kr. Vid ytterligare problem med käkleden kan kostnaderna komma att ligga betydligt högre, och du bör i vilket fall som helst ta råd av en käkortoped!  Problem med käkleder och sneda kindtänder kan man tyvärr inte behandla med aligner.

Aligner och dess fördelar

Dr Smile gör inga avtryck på det traditionella sättet utan tittar på dina tänder med en 3D-skanner, som visar dina tänder i absolut detalj - och den jobbiga formmassan behövs därmed inte heller. Detta besparar dig arbetstid och samtidigt även en hel del kostnader. De jobbiga uppföljningsbesöken på plats utgår också, eftersom du kan dokumentera dina framsteg digitalt med DrSmile-appen och få feedback av behandlingsteamet. Vid smärtor bjuder vi först in dig till ett superkomfortabelt videomöte online, och om läkaren inte kan lösa ditt problem ber vi dig komma till tandläkarmottagningen för en personlig kontroll.

Spara kontanta medel och få ett underbart leende

Efter 3D-skanningen beräknas kostnaderna för dina tandskenor baserat på din personliga tandläkares medicinska utlåtande. Hur länge du ska använda alignern och hur många aligners du behöver beror på detta och registreras skriftligen i din behandlingsplan.

I regel uppgår kostnaderna till 22,990 kr - 29,990 kr. I det högst ovanliga fallet att behandlingskostnaderna överstiger det nämnda beloppet á 29,990 kr, kommer vi att meddela dig detta uttryckligen före behandlingen. Är du redo för ett vackert leende?

Klara

färdiga

le

  • DrSmile® Göteborg Berzeliigatan
  • DrSmile® Malmö Centralstation
  • DrSmile® Stockholm Skarpnäck
  • DrSmile® Stockholm Södermalm
Ekomi gold
Återkoppling från våra kunder
review-stars
4.7 / 5
Se återkoppling
certificate
small-inverse-colorful-e7rghx
Våra tandskenorarrow
Företagarrow
  • FAQ
  • +46105515885
  • customer@drsmile.se
FÖLJ OSS
  • social icon

©2021 DrSmile