DR SMILE: Avtala och avboka tidsbokningar

Gäller det den första tidsbokningen, en IPR-bokning eller den sista bokningen? Du kan enkelt boka en tid hos DR SMILE på vår webbsida. Vår bokningsskärm finns där för dig. Den är lätt att använda.

DrSmile App

DR SMILE: Tidsbokning

När du kommer till bokningsskärmen på vår webbplats väljer du din DR SMILE partnerpraktik i steg 1. Du kan välja en partnerpraktik om det är din första tidsbokning.

Numera finns det många  DR SMILE-etableringar. Vi finns även på din hemort eller inte långt därifrån. Vid den första tidsbokningen väljer du datum och tid i nästa steg. Dessutom visas en karta här, så att du ännu en gång exakt kan kontrollera var den praktik du valt finns. Därefter fyller du i ditt namn, telefonnummer och e-postadress. Klart!

Är du redan kund? Ange det då direkt efter valet av DR SMILE partnerpraktik. På så sätt får du åtkomst till andra typer av tidsbokningar, t.ex. : IPR-bokning, kontrolltidsbokning eller tidsbokning för en Retainer. Därefter väljer du datum och tid och kan avsluta bokningen.

Vad kostar en bokning hos DR SMILE?

Till skillnad från de ofta höga kostnaderna för ett läkarbesök är tidsbokningarna hos DR SMILE inkluderade i totalpriset för alignerbehandlingen. Detta gäller till exempel ej bindande kontrolltidsbokningar såväl som den ej bindande avslutande tidsbokningen och den bindande IPR-tidsbokningen. Även informationstidsbokningen i början av behandlingen, där en intraoral 3D-skanning av dina tänder ingår, är utan kostnad.

DR SMILE: Avboka tidsbokning

Ibland kan det hända att du är förhindrad att komma till en tidsbokning, eftersom något viktigt har kommit emellan. Tänk på att avboka en tidsbokning i god tid hos DR SMILE. Klicka på den avbokningslänk som du fick i bekräftelsen via e-post vid bokningen.

Om du vill skjuta upp en bokning hos DR SMILE, bokar du bäst av den avtalade tiden och bokar en ny tid på vår webbplats. Klicka på länken till "Avboka", som du fick i ditt bekräftelsemeddelande via e-post.

Patientberättelser

Före- och efterbilder av våra behandlingar – Redan ett leende på läpparna