Produkt

Hur går man tillväga för att boka ett informationsmöte hos en DR SMILE partnerklinik | Före behandlingen

Arunika Senarath | 17 mars 2023
Hur går man tillväga för att boka ett informationsmöte hos en DR SMILE partnerklinik | Före behandlingen

Ditt första möte på plats

Ditt första möte på en partnerpraktik hos DR SMILE är helt kostnadsfri. Du kan enkelt boka en tid online på en mottagning nära dig och få en konsultation. Ett professionellt team och en DR SMILE-partnertandläkare väntar på dig på plats för att förklara behandlingen och svara på alla dina frågor. Och oroa dig inte: inget kommer att göra ont och du behöver inte skriva under något kontrakt på plats.

LP 12REASONS mobile 2022 ÔÇô 4

DR SMILE 3D-scanning vid ditt informationsmöte

Efter att du har klargjort alla dina frågor med DR SMILEs partnertandläkare kommer nu den viktiga delen: en 3D-skanning av dina tänder kommer att göras för att få en exakt bild av dina tänder. Den modernaste tekniken används och tack vare 3D-skannern behöver du inte göra några obehagliga avtryck med formbar massa. Skanningen är helt smärtfri. När den detaljerade bilden av dina tänder är klar, skickas den till vårt laboratorium. Du kan gå hem och vi återkommer till dig.

Din behandlingsplan och nästa steg

När våra experter har fått din 3D-skanning från vår partnerklinik kommer de att arbeta med din behandlingsplan under de närmaste dagarna. En simulering av ditt förväntade slutresultat efter behandlingen och all viktig information som kostnader, behandlingslängd etc. kommer att vara tydligt ordnade för dig i din behandlingsplan. Du får behandlingsplanen ca 1-2 veckor efter ditt informationsmöte. Allt fram till denna tidpunkt är helt kostnadsfritt. Så snart du har fått din plan kan du ta dig tid att titta på allt och sedan bestämma om du vill påbörja behandlingen. Det är först när du officiellt bekräftar som behandlingen börjar. Innan dess kan du få råd utan några förpliktelser. Det är bara att boka ditt informationsmöte och besöka en av våra DR SMILE-partnerkliniker. Vi ger dig gärna råd och ser fram emot att få träffa dig!

Boka en tid

Nytt från vår blogg