Erfarenheter & kostnader – så här säger våra kunder

DR SMILE har redan över 100 000 nöjda kunder. Det är inte bara tack vare vårt kompetenta tandläkarteam. Det är framförallt resultaten som får våra kunder att stråla. Det bästa är: de osynliga tandskenorna passar utmärkt för daglig användning.

drsmile-influencers

Utlåtande om DR SMILE

De genomskinliga tandskenorna från DR SMILE passar perfekt för vuxna. De kan användas utan problem och helt obemärkt, både på jobbet och privat. Det beror på hur pass felställda tänderna är, men korrigeringen tar bara några månader.

Det är väldigt ovanligt med negativa erfarenheter – vi försöker alltid stödja dig under behandlingen. Därför vill våra experter gärna följa dig via DR SMILE appen. För att de genomskinliga tandskenorna ska möta dina behov, kan du även boka en tid på en av våra kliniker när du vill. DR SMILE finns i Berlin, Stockholm, Köln och i Wien. Eftersom vi finns på nästan 200 olika orter i Tyskland, Sverige, Frankrike, Spanien och Österrike, kan du alltid hitta en klinik nära dig.

Tandskenor kan användas för att behandla de vanligaste felställningarna

TRÅNGSTÄLLNING
Resizable image left
Resizable image right
arrow leftarrow right

behandlingstid 6 månader

DJUPT BETT
Resizable image left
Resizable image right
arrow leftarrow right

behandlingstid 6 månader

TANDLUCKA
Resizable image left
Resizable image right
arrow leftarrow right

behandlingstid 7 månader

TRÅNGSTÄLLNING
Resizable image left
Resizable image right
arrow leftarrow right

behandlingstid 10 månader

DJUPT BETT
Resizable image left
Resizable image right
arrow leftarrow right

behandlingstid 7 månader

Tandskena: Våra kunders erfarenheter

DR SMILES genomskinliga tandskenor är ett bra alternativ till tandställningar av metall (räls). Tidigare erfarenheter av tandskenor har visat att felställda tänder kan korrigeras inom några månader. Tandskenan rätar upp sneda tänder och är noggrant anpassad till dina behov med hjälp av högmodern 3D-scanning.
Fördelar för dig:

 • kort behandlingstid

 • Kostnadsbesparingar på upp till 60 %.

 • ingen iögonfallande korrigering: ingen tandställning, ingen metalltråd

 • DR SMILE appen och medicinsk vård

 • DR SMILES nöjdhetsgaranti

Vad kostar en behandling med tandskenor egentligen?

Det finns inga dolda kostnader med DR SMILE. Detta innebär att tandskenorna har ett fast pris och att du får tydlig information om detta redan från början. Priset på skenorna beror på hur komplex felställning du har. Man skiljer mellan lätta, medelsvåra och komplexa felställningar av tänderna. Det finns osynliga skenor för lättare felställningar som kostar från 741 kr per månad.

I priset för de genomskinliga tandskenorna ingår veckokontroller utförda av våra experter – antingen vid icke-bindande kontrollbesök eller med hjälp av fotona på dina tänder i DR SMILE appen. Dessutom behöver du inte betala förrän du har bestämt dig för en behandlingsplan. Du får redan från början tydlig information om priset på tandskenorna. Ett informationsmöte, 3D-scanning och upprättandet av en behandlingsplan ingår helt kostnadsfritt.

Gör behandlingen ont?

Hänger tandställning och smärta ihop? Den inställningen kommer vi att ändra på! De specialtillverkade, osynliga tandskenorna byts ut varannan vecka och ändras mycket lite jämfört med de föregående skenorna. När du sätter på dina nya tandskenor, kanske det trycker mot tänderna en stund. Trycket försvinner efter några minuter. Smärtan är inte jämförbar med fast tandställning.

Tandkorrigering för vuxna med genomskinliga tandskenor?

Tror du att du är för gammal för att få raka tänder? Är fasta tandställningar för vuxna inget alternativ för dig? DR SMILE har specialiserat sig på denna målgrupp och sett till att de kan få raka tänder med osynliga tandskenor. Dessa genomskinliga tandskenor för vuxna syns knappt eller inte alls. Erfarenhet har visat att de genomskinliga tandskenorna kan användas utan problem även när du är på jobbet.

Erfarenheter av DR SMILE appen

Vi gör vårt bästa för att din behandlingstid ska vara så angenäm som möjligt. Därför behöver du bara komma till en av våra DR SMILE kliniker för undersökning i början och i slutet av din behandling. Naturligtvis kan du alltid komma på ett kontrollbesök under behandlingens gång, men detta är inte obligatoriskt eftersom vi kommer att ta hand om dig virtuellt med hjälp av DR SMILE appen. För att noggrant kunna följa din utveckling, ber vi dig att ladda upp foton på dina tänder varje vecka i DR SMILE appen. Det tar bara några minuter. Våra experter kommer sedan att granska bilderna och kontakta dig om något inte stämmer.

Ekomi gold
Återkoppling från våra kunder
review-stars
4.7 / 5
Se återkoppling
No Logo
No Logo
Våra tandskenorarrow
Företagarrow
 • Om DR SMILE
 • Frågor och svar
 • FAQ
 • +46105515885
 • For Dentists and Orthodontists
 • [email protected]
 • Careers
 • Studentrabatt
FÖLJ OSS
 • social icon
 • social icon

©2022 DR SMILE