DrSmile logo

Tandskenor Rådgivning | DrSmile

Vill du ha ett perfekt leende? Genomskinliga tandskenor korrigerar dina tänder utan att det syns. Raka tänder på 10 månader. Ta reda på mer!

Clear Aligner DrSmile

Den genomskinliga tandskenan

Genomskinliga tandskenor har revolutionerat tandkorrigeringen för vuxna. De kan användas till vardags utan att de märks. Här hittar du den viktigaste informationen om hur aligners anpassas, tillverkas och fungerar.

Tandkorrigering för vackra tänder

Det är vad alla vill ha: vackra tänder. Tandkorrigering för vuxna har blivit jättestort de senaste åren. Ta reda på mer om möjligheterna, för- och nackdelarna och trenderna.

Behandlingsgång med aligners

Sneda tänder går utmärkt att behandla med aligners. Även vuxnas tänder går att flytta utan problem. Läs mer om aligner-behandlingens olika steg som tar dig till ditt drömleende.

Användningstid för tandskenan

Hur många timmar om dagen ska man ha tandskenorna? Kan jag bära dem kortare tid? Här hittar du den medicinska förklaringen till varför det är så viktigt att man bär dem så länge som man ska och vad som händer om man inte gör det.

Retainer

Retainern förhindrar att dina tänder går tillbaka igen efter tandkorrigeringen. Ta reda på skillnaden mellan en retainertråd och en retainerskena, för- och nackdelarna, möjliga alternativ och hur du bäst rengör din retainer.

Kostnad för tandkorrigering med aligner

DrSmile erbjuder professionell och innovativ tandkorrigering på högsta nivå. I behandlingsplanen fastställs ett fast pris direkt - utan dolda kostnader.

Så här säger andra

Vilka erfarenheter har DrSmile-kunder av de genomskinliga tandskenorna? Skulle de rekommendera andra att välja DrSmile? Läs mer om hur lång tid tandkorrigeringen tar och få personliga inblickar.

Felställningar i bettet

Det finns många olika typer av felställningar. Vi ger dig överblick och visar vilka möjligheter till rakare tänder som finns och vilka felställningar som kan åtgärdas med alignerbehandlingen.

Tänder och tandhygien

Vita och raka tänder gör dig trygg och attraktiv. Då är tandhygienen viktig. Då gäller det att borsta mellan tänderna två gånger om dagen och få bort beläggning. Med rätt borstteknik, lämplig tandborste och tandkräm i kombination med tandtråd är du på rätt väg. Vi rekommenderar dessutom professionell tandrengöring två gånger om året för att även få bort besvärliga beläggningar i form av tandsten.

Tandblekning

Blekning är inne! Tänderna är inte alltid naturligt vita, dina vanor kan lätt få tänderna missfärgade. Ta reda på allt om olika metoder, biverkningar och tips för ett hållbart vitt leende.

Munhygien

En god munhygien är A och O för friska tänder. Läs om hur god munhygien egentligen definieras och vad som kan hända om du inte sköter den. Dessutom ger vi dig tips om hur du kan förbättra din munhygien.

Tandhälsa

Hälsan i munnen och tänderna är viktig för att förebygga tandsjukdomar. Då är ett bra att tänka på några saker. Läs allt som är värt att veta om tandhälsa i vår rådgivningsfunktion.

Klara

färdiga

le

  • DrSmile® Göteborg Berzeliigatan
  • DrSmile® Malmö Centralstation
  • DrSmile® Stockholm Skarpnäck
  • DrSmile® Stockholm Södermalm
Ekomi gold
Återkoppling från våra kunder
review-stars
4.7 / 5
Se återkoppling
certificate
small-inverse-colorful-e7rghx
Våra tandskenorarrow
Företagarrow
  • Frågor och svar
  • FAQ
  • +46105515885
  • customer@drsmile.se
FÖLJ OSS
  • social icon
  • social icon

©2021 DrSmile